За автора

Здравейте,

Вече няколко години работя във фирма за отопление и ВиК. В нея имах възможността да се запозная отвътре с тънкостите на този бизнес и да превърна работата си в нещо като хоби.

По време на работата си съм продал над 100 камини на пелети и на дърва. Работил съм както с фирми от нивото на Nordica ExtraFlame, така и с фирми от нивото на BurnIT. С помощта на този опит съм успял да разбера кои фирми са качествени на пазара и кои – не са.

Много често ми се случва по време на работа да се сблъсквам с предизвикателства и въпроси, с които не съм имал шанса да се срещам преди това. В повечето случаи това изисква проучване за успешното решаване на казуса. Доста бързо след разрешаването на проблемите обаче, нещата се забравят. В този блог мисля да публикувам проблемите, с които съм се срещнал по време на работа. По този начин ще бъде полезен както на Вас, защото ще имате директен достъп до информацията, с която се сдобивам, така и на себе си, защото ще имам база от данни, към която ще мога да се обърна винаги и по всяко време.